Top replica kellot myyntiinEtelä-Afrikkalainen Lee-Anne Pace oli vain aivohalvaus joukkueen johtajan jälkeen edessä yhdeksän viimeisestä kierroksesta, mutta loppupuolella
viimeinen kierros Thompson oli laajentanut hänen voittomarginaali turnauksensa 4 aivohalvauksia enemmän kuin Pace.

Yhdessä turnauspalkinnon kanssa hänellä oli 18 kt: n punainen kulta OMEGA Constellation viimeisen kierroksen jälkeen Tämä oli kolmas vuosi, jolloin OMEGA oli ollut Dubain Ladies Mastersin sponsoroijana.

"Olemme iloisia voidessamme esitellä tämän hienon aikakauden Lexiille ja onnitella häntä erinomaisesta kokonaistuloksestamme. Me kaikki OMEGAssa olemme ylpeitä osallistumisesta Dubain Ladies Masters -hankkeisiin ja olemme innoissamme siitä, hyvä rolex kopio kuinka paljon golfia olemme "Olemme huomanneet täällä, Lexi voittaa erinomaisen alueen ja on todella ansaitseva mestari", sanoo Raynald Aeschlimann, OMEGAn varapääjohtaja ja kansainvälinen myyntipäällikkö.

OMEGA: n vieraanvaraisuusliiga kohosi kaiken turnauksen kautta, jossa oli useaan otteeseen integroitu media-lounas, johon osallistui yli 50 toimittajaa, Lähi-idän merkittävimmistä urheilu- ja elämäntapatuotteista. OMEGA-asiakkailla oli myös mahdollisuus omistaa valokuvistaan ​​OMEGA-brändin suurlähettiläs Michelle Wie sekä muut johtavat golfarit.

OMEGA on ylpeä Titan sponsoroiduista Dubai Desert Traditional -tapahtumista sekä Dubain Ladies Mastersista, kahdesta Lähi-idän arvostetuimmista urheilutapahtumista. Kaksi turnausta houkuttelevat muutamia maailman suurimmista golfinhoidoista 1: een maapallon dynaamisimmista alueista.

OMEGA: n läsnäolo golfin maapallon alueella jatkuu, ja kellari on luultavasti mukana virallisena ajankohtaisena vuonna 2016, kun urheilu palaa olympialaisiin ensimmäistä kertaa paljon enemmän kuin luvulla. Sen sisällyttäminen maailman korkeimman profiilin urheilun aikana rohkeasti julistaa, rolex kellot hinnasto että golf on todella sijoittunut maailman kansainvälisen urheilun joukkoon.

Amerikkalainen 16-vuotias Alexis Thompson esitteli HRH Sheikh Hasherin Bin Maktoum Al Maktoumin mestaruuskilpailun tämän vuoden vuoden OMEGA Dubain Ladies Mastersilla, joka nousi 1: stä jännittävimmistä golf-kilpailuista kausi. Kolmekymmentä parhaan kokonaistuloksensa ansiosta Thompson tunnusti ystävilleen ja kollegoilleen "Lexi", joka lisäsi erinomaisen saavutuksensa erinomaiseen vuoteen 2011 - syyskuussa hänestä tuli nuorimpi, koskaan voittaja LPGA tilaisuudessa ja hänen hallitseva voitto Dubaissa tuotti selväksi, että hän on yksi naisten kirkkaimmista tähdistä.
  • breitling kellot
  • replica kellot
  • rolex kellot hinta